• Ẩn phụ - minor arcana •

5 of Pentacles - Bánh Kẹp Tàn Ong

Từ khóa: Mất điểm tựa, Sa cơ, Cô lập, Bất an, Lo lắng

Câu hỏi Có/Không?: Không, vì các nguồn lực đang yếu đi, tài sản lại không dồi dào như trước, phải liệu cơm gắp mắm.

Chao hay đậu phụ nhự (đậu hũ nhũ) là món ăn có nguồn gốc Quảng Đông, từ lâu trở thành món quen thuộc trong ẩm thực Quảng Đông và Việt Nam. Được biết đến như “phô mai Châu Á” lớp mốc bên ngoài béo ngậy giống như phô mai Roquefort hay Camembert. Đây là món ăn được cho là quen thuộc với những người ăn chay hơn. Món ăn phổ biến ở miền Trung và miền Nam Việt Nam.

Chao chính là đậu hũ lên men, có vị mằn mặn, béo, ngậy. Nhiều người không quen có thể sẽ thấy mùi của chao hơi lạ và hơi nồng. Chao được biết sử dụng cho món chay, tuy nhiên nhiều người sử dụng chao để làm nhiều món chấm, dùng tẩm ướp thịt, cá, v.v…

Chao cũng có nhiều loại. Nhưng nhìn chung, chao được biết đến như món ăn kèm có lợi cho sức khỏe, lại có thể kích thích vị giác giúp ăn ngon miệng hơn.

Keywords: Loss of fulcrum, Fatigue, Isolation, Insecurity, Anxiety

Yes/No Question?: No, because resources are weakening, assets are not as abundant as before, whether rice has to pick up fish sauce.

Fermented bean curd or Fermented tofu is a dish of Cantonese origin that has long become a familiar dish in Cantonese and Vietnamese cuisine. Known as “Asian cheese” with a greasy, moldy exterior like Roquefort or Camembert. This is a dish that is said to be more familiar to vegetarians. Popular dish in Central and Southern Vietnam.

Fermented tofu is salty, fatty, and greasy. Many people who are not used to it may find the smell of the colander a bit strange and a bit strong. Fermented tofu is known to be used for vegetarian dishes, but many people use it to make many dips, marinate meat, fish, etc.

Fermented tofu also has many types. But in general, this is known as a healthy side dish, which can stimulate the taste buds to make eating more appetizing.